Sådan gør du

Sådan gør du


AGF er overgået til online tilmelding, med betaling via Dankort, Visa/Dankort og MasterCard. Det er en enkel og simpel måde, at tilmelde sig på.


Når betalingen er foretaget, er du medlem og har en plads på det tilmeldte hold.


Vejledning til tilmelding

1. Vælg først Tilmelding i menuen tilmelding.

2. Klik på den adresse hvor du vil deltage (Ceres Park eller Aarhus Svømmestadion).

3. Klik på aktiviteten (hele det øverste felt)

3. Indtast dine personlige oplysninger. Det er meget vigtigt at indtaste mobilnummer og mailadresse.

4. Klik “Tilmeld” og følg vejledningen til betaling med betalingskort.

5. Du modtager nu en mail som bekræftelse, der også indeholder en adgangskode, du fremover kan bruge ved tilmeldinger. Der kan gå op til ½ time.


Når du er medlem af AGF Senior Sport, accepterer du samtidig at modtage nyhedsbreve og mails om rabatter fra AGF. Du vil ikke modtage kommercielle mails, som ikke har tilknytning til AGF.


Medlemslogin

Når du har modtaget en mail med brugernavn og adgangskode, kan du logge ind og se dine oplysninger og hvilke hold, du er tilmeldt. Se menupunktet “Medlemslogin” i menuen.


Udmeldelse

Ved køb af deltagelse er der fortrydelsesret til 14 dage efter første træningsgang, med mindre andet er anført i holdbeskrivelsen. Ved framelding senest dagen efter første træningsgang refunderes det fulde beløb.


Ved udmelding inden for fristen skal der sendes en mail til agf-seniorsport@agf.dk. Mailen skal indeholde navn, adresse, fødselsdato samt din mailadresse og telefonnummer. Derudover skal der oplyses hvilket "hold", der ønskes udmeldelse fra.